O nama

o-nama

Kompanija „Termogen“ je organizacija osnovana 1993. u Beogradu. Ideja u „Termogenu“ je bila u osvajanju proizvoda za profesionalne kuhinje i procesnu opremu za prehrambenu, konditorsku, klaničnu i farmaceutsku industriju visokog kvaliteta od visokoleguriranih čelika.

Danas ta ideja je i ostvarena. „Termogen“ je izrastao u modernu industriju profesionalnih kuhinjskih proizvoda i opreme (termičke, neutralne, frigo, univerzalnih mašina, linija za samoposluživanje i dr.) u serijama 500, 700 i 900 mm sa elektro, gasnim i parnim grejnim telima, svih vrsta duplikatora, miksera, ukuvača i kompletnih manjih postrojenja u procesnoj opremi. Sa razvijenom sopstvenom službom „Termogen“ vrši usluge održavanja elektro i gasnih uređaja od preventivnih pregleda do generalnog remonta. Uz proizvodnju i servis projektuje i tehnološke kuhinje i procesnu opremu po zahtevu investitora.

O kvalitetu proizvoda i usluga tokom prethodne 22 godina rada pored zadovoljnih kupaca i korisnika svedoče i sertifikati ISO 9001:2008, HACCP, sertifikati o bezbednosti uređaja i kvalitetu ugradnih materijala i CE znak.

cert

ce