KIPERI

Osnovna namena kipera je prženje i dinstanje hrane, u hotelima, restoranima, javnim kuhinjama, dečijim ustanovama, fabrikama itd. Dimenzije kipera su u skladu sa svetskim standardima za kuhinjsku opremu i on čini jedan od bitnih uređaja termo bloka savremene kuhinje.
Posuda i sve spoljne stranice kipera su izrađene od visoko kvalitetnog nerđajućeg inox lima Č.4580 (AISI 304, 18/10). Sve ivice kipera su zaobljene.
Uređaj poseduje podesive plastificirane nogice uz pomoć kojih se vrši štelovanje visine uređaja.
Regulacija temperature se vrši manuelno pomoću termostatskog prekidača , a radna temperatura kipera je u opsegu od 50°C do 250°C. Grejači su smešteni ispod posude I zaštičeni su aluminijumskom oblogom (pločom).
Dno kade kipera je izrađeno od nerđajučeg čelika debljine 15 mm, a podizanje kade se vrši manuelno uz pomoć točka koji se nalazi na prednjoj strani kipera.

Scroll to Top